Bloesemremedies

Ik werk vooral met de Nederlandse Bloesemremedies,. Deze gebruik ik indien nodig om het proces waar je inzit te ondersteunen. Deze worden dan  indien nodig ook speciaal voor je uitgezocht op wat er nodig is op dat moment. Dan maak ik een flesje met een aantal remedies erin, die dan 4 x per dag moeten worden ingenomen onder de tong.

Wat zijn bloesem remedies
De Bloesem therapie, is een zeer verfijnde natuurlijke geneeswijze. De therapie bestaat uit energetische remedies, die gemaakt worden van de bloesems van wilde of biologisch geteelde planten, bomen of struiken, waarbij gebruik wordt gemaakt van de levensenergie van de plant of bloem. Ze worden gebruikt voor gemoedsgesteldheden of emoties die uit evenwicht zijn geraakt. Zo zal b.v. een voortdurende angst de levenskracht en vitaliteit van de persoon aantasten.
Bloesem remedies zijn katalysators, die ons helpen met het verkrijgen van inzicht in ons bewustzijn. Zo is b.v. een angst, geen angst, maar het ontbreken van moed. De bloesem remedies duwen niet de angst weg maar helpen je de weg te wijzen en het inzicht te geven hoe je je moed weer kunt ontwikkelen. Wanneer je geest weer in evenwicht is gebracht kan eventueel ook het lichaam zichzelf weer op natuurlijke wijze herstellen.

Het flesje bloesemremedies valt niet onder de vergoedingen en daar zal 10 euro voor gerekend worden.