Energetische Kinderwens Therapie

Voor de zwangerschap:

Het behandelen voor een vrouw met een kinderwens bestaat uit 2 intakes tijdens deze intakes breng ik de ziektegeschiedenis, medische geschiedenis en levensgebeurtenissen en leefstijl in kaart van de vrouw en soms ook de man. We bespreken hoelang jullie al bezig zijn om zwanger te raken, wat jullie al  gedaan hebben om zwanger te raken, we kijken of er miskramen zijn geweest en op welk moment. We bespreken ook hoe het emotioneel met je gaat en wat je daarin nodig hebt. Daarna geef ik een energetische behandeling gericht om de hormonen weer in balans te brengen. Daarna kijken we welke behandelingen er nog meer nodig zijn om je lichaam optimaal klaar te maken voor het ontvangen van een zwangerschap.

In de zwangerschap:

soms vindt een vrouw het fijn om als ze zwanger is ook nog een stukje begeleiding te krijgen bij hoe ze er emotioneel mee omgaat. Omdat zwangers zijn soms ook wel spannend kan zijn, die begeleiding geef ik ook.

Na de zwangerschap:

kan het nodig zijn om een afspraak in te plannen om de hormonen weer in balans te krijgen en soms ook om te kijken hoe het nu met je gaat als moeder.

Na een miskraam:

Na een miskraam is je lichaam hormonaal van slag, zelf kun je ook emotioneel zijn bij die verlies. Hier kan ik een behandeling op geven, waarbij de hormonen weer in balans komen en je verdriet een plekje mag krijgen.

 “Het leven in Liefde verbinden”