Wie ben ik

Karin Koolen

Ik ben Karin Koolen, geboren en getogen in Waalre. Ik ben gehuwd en moeder van een prachtige zoon en dochter. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk voor natuurgeneeskundige therapie sinds 2007, dit jaar bestaat mijn praktijk dan ook alweer 10 jaar, waar ik erg trots op ben. Ik hou van wandelen in de natuur en vooral in de bossen in ons mooie dorp in Waalre. Ik geniet van het maken van foto’s van de natuur om ons heen en ook het intuïtief schilderen is een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Tevens geef ik sinds dit jaar ook workshops intuïtief schilderen, dit zijn workshops voor beginners maar ook voor gevorderden. Het is heel toegankelijk voor iedereen, kinderen en volwassenen. Het doel is een fijne middag te hebben waar je lekker met verf bezig kunt zijn vanuit je gevoel. Soms is het makkelijker om je gevoelens op het doek te zetten dan over dingen te praten. Als je dit leuk lijkt kijk dan maar even bij het menu workshops, daar kun je je ook inschrijven.

 

         

Ik ben heel mijn leven al gevoelig geweest en dat heeft mijn leven bepaald. Ik wilde mijn ervaringen hierin gaan delen met mensen.

Nu heb ik alle tools in handen voor een mooie praktijk, waarin ik vooral met mijn cliënten wil gaan kijken waarom ze uit balans zijn geraakt en wat we eraan kunnen doen. Het terugvinden van je ware zelf is voor sommige mensen heel belangrijk, vooral omdat we in deze maatschappij zijn gewend ons aan te passen aan wat er van ons verwacht wordt. Toch kan dat een innerlijke strijd opleveren en van daaruit kunnen er lichamelijke of mentale klachten ontstaan. Ik loop graag een stukje met je mee op je levenspad zodat jij zelf kunt leren wie je bent en wat je wilt in jouw leven. Het leven is van jou. Ook voor trauma’s kun je bij mij in de praktijk terecht.

Ik ben iemand die met beide benen op de grond staat, rustig en begripvol voor jouw situatie.