Wie ben ik

Karin Koolen

Ik ben Karin Koolen, geboren en getogen in Waalre. Moeder van 2 jongvolwassen kinderen, de ervaring om moeder te worden was voor mij een spannende reis. Achteraf had ik het fijn gevonden dat er toen ook voor mij iemand was geweest om mij hierin te begeleiden.

Ik hou van wandelen in de natuur en vooral in de bossen in ons mooie dorp in Waalre. In 2019 ben ik alleen op avontuur gegaan en heb ik de Camino gelopen naar Santiago de Compostella, wat een groot cadeau bleek te zijn.

Mijn gevoeligheid is er altijd geweest,  daar word je mee geboren.  Dat is mijn kracht, wat mijn leven dan ook weer enorm verrijkt. Mijn passie ligt bij vrouwen die zwanger willen worden, de begeleiding daarvan op energetisch niveau.

Ik werk in mijn praktijk sinds 2007 als energetische therapeut, klassiek homeopaat en als coach en in die tijd ben ik erachter gekomen dat ik graag werk met vrouwen die zwanger willen worden. Kijken wat er in de weg zit om de zwangerschap tot stand te laten komen. Daarom heb ik nu deze praktijk alleen voor vrouwen met een kinderwens.

“Het leven in Liefde verbinden”