Praktijk gegevens

   

 

Het maken van een afspraak kan via het volgende telefoonnummer 040-2221005 of via de mail: info@karinkoolen.nl

Indien ik met een client bezig ben staat het antwoordapparaat aan, spreek uw boodschap in, ik zal u dan op een ander tijdstip terugbellen. U kunt ook het contactformulier invullen voor vragen of het maken van een afspraak.

Praktijkadres:

Praktijk Kinderwens Karin Koolen

Karin Koolen
Resedalaan 42
5582 AB  WAALRE

Hoe te bereiken met de bus?

Vanaf Eindhoven station neemt u bus met de volgende nummers: 117, 318, 317, 7  naar de halte Burgemeestermollaan in Waalre. De bus komt daar ongeveer elke 10 minuten. Van daar uit  is het nog wel 15 minuten lopen voordat u bij mijn praktijk bent. (voor mensen slecht ter been is het te ver lopen) Vanuit de burgemeestermollaan loopt u tot aan de Gestelsestraat daar gaat u rechts, een klein stukje door en dan links de Laarstraat in, deze loopt u helemaal uit tot het einde en dan de laatste straat links is de Resedalaan.  Het derde huis aan de linkerkant is mijn huis en daar bevindt zich ook de praktijk.  Mijn praktijk heeft een eigen ingang aan de rechterkant van het woonhuis, in de wachtkamer kunt u plaatsnemen.

Hoe te bereiken met de auto?

U komt van de snelweg neemt afslag, waalre/valkenswaard dan gaat u bij de stoplichten rechtsaf, daarna doorrijden tot de volgende stoplichten daar gaat u ook rechtsaf. Dan doorrijden totdat u een rotonde ziet, daar rechtdoor en dan de 1e straat rechts (spirealaan), dan rijdt u rechtdoor tot het einde en dan rechtsaf. U bevindt zich dan in de Resedalaan, de praktijk zit op nr 42 u kunt de auto voor de deur parkeren. De praktijk heeft een eigen ingang aan de rechterkant van het woonhuis, in de wachtkamer kunt u plaatsnemen.

 “Het leven in Liefde verbinden”